• 0738 - 10 50 50
  • info@occoinvent.se

OCCO400

 

OCCO400
är den smalaste modellen i vårt OCCOline sortiment. Som standard har den fyra hyllramar med fyra galvaniserade hålstansade hyllplåtar. Hyllorna hängs upp på en snedställd stolpe. Med hål för enskilt raka eller snedställda hyllor. Hyllorna kan anpassas efter höjden på emballaget. Placering sker utan verktyg.
För maximal flexibilitet och flertalet användningsområden är konstruktionen överdimensionerad, vilket betyder att den klarar tuffa tag i tuffa miljöer. Samtidigt betyder det att den har lång livslängd och därmed     en excellent låg totalkostnad över perioden. Exponeringsvagnen är försedd med fyra pivoterade hjul, varav de främre är låsbara. Detta för största säkerhet mot olyckor bland konsumenter och personalen. Vidare för att snabbt och stabilt kunna rullas mellan kyl-/torrlager och den valfria uppställningsplatsen – i butiken eller utomhus. Chassikonstruktionen är i övrigt densamma som OCCOmacro. 

Förutom att hyllplåtarna är galvaniserade så använder vi oss av en mycket stark och lättstädad pulverlack. Godkänd för utomhusbruk på husfasader. Denna kombination betyder att hyllorna inte rostar, vilket i sin tur betyder säkerställande om bästa miljö för varor lastade på denna optimalt funktionella exponeringsvagn.

Som tillbehör finns:
– toppskylt i storleken ”liggande A3”, dvs. i formatet två stående A4:or, med fästelement och skyddsplast. Monteras utan verktyg
Den komplexa flexibla exponeringsvagnen skapar utrymme för fritt tänkande och intressanta säljande exponeringslösningar. 

BXDXH – 45*50*150 cm
Lastkap. 80 kg
Hyllstrl. 40×30 cm
Antal hyllor 4 st.
Hyllor – ställbara indiv. lutande/raka
Hyllor – belagda med
 Magnelis® och pulverlack
Framhjul – totalbroms

Tillbehör: Toppskylt – A3 liggande – saknas på bilderna

  • Magnelis är 10 gånger starkare mot rost än el.galvat