• 0738 - 10 50 50
  • info@occoinvent.se

OCCOduo

 

 

OCCOduo
är den exponeringsvagn i OCCOline sortimentet lastar mest per golvyta. Fördelarna med denna enhet är många. Ett axplock: – den lastar stora volymer sett i relation till den extremt lilla golvyta den kräver. Den är lätt att ställa om i. Lätt att rulla in och ut mellan lager och butik. Enkel att manövrera – behövs inga muskelkarlar. Jättelätt att ladda. Gör sig bra i olika formationer och antal – inne såväl som ute. Extremt lätt att städa ur och hålla högsta hygien i.

Som standard har den fyra hyllramar med fyra galvaniserade hålstansade hyllplåtar. På varje hylla ryms två stora lådor, 60*40 cm. Hyllorna kan anpassas efter höjden på emballaget och den lutning som önskas. Plant eller lutande. För maximal flexibilitet och flertalet användningsområden är konstruktionen överdimensionerad, vilket betyder att den klarar tuffa tag i tuffa miljöer. Samtidigt betyder det att den har lång livslängd och därmed en excellent låg totalkostnad över perioden. Exponeringsvagnen är försedd med fyra pivoterade hjul, varav de främre är låsbara. Detta för största säkerhet mot olyckor bland konsumenter och personalen. Vidare för att snabbt och stabilt kunna rullas mellan kyl-/torrlager och den valfria uppställningsplatsen – i butiken eller utomhus. Chassikonceptet är detsamma som för övriga modeller.. 

Förutom att hyllplåtarna är galvaniserade så använder vi oss av en mycket stark och lättstädad pulverlack. Godkänd för utomhusbruk på husfasader. Denna kombination betyder att hyllorna inte rostar, vilket i sin tur betyder säkerställande om bästa miljö för varor lastade på denna optimalt funktionella exponeringsvagn. På denna modell, som är anpassad för enbart de större emballagelådorna med storlek 50*40 cm, lastar man med kortsidorna på lådorna neråt/uppåt.

Som tillbehör finns:

– toppskylt i storleken ”liggande A3”, dvs. i formatet två stående A4:or, med fästelement och skyddsplast. Monteras utan verktyg
– hållare till plastpåsar
– hållare till svamppåsar

Den komplexa flexibla exponeringsvagnen skapar utrymme för fritt tänkande och intressanta säljande exponeringslösningar. 

 

B*D*H*L   –   120*80*165*180 (cm/kg)