• 0738 - 10 50 50
  • info@occoinvent.se

OCCOmacro

 

OCCOmacro
är lägsta modellen och har minst antal hyllor i vårt OCCOline sortiment. Som standard har den tre hyllramar med tre galvaniserade hålstansade hyllplåtar. Hyllorna hängs upp på en snedställd stolpe. Med hål för enskilt raka eller snedställda hyllor. Hyllorna kan anpassas efter höjden på emballaget. Placering sker utan verktyg.
För maximal flexibilitet och flertalet användningsområden är konstruktionen överdimensionerad, vilket i sin tur betyder mångårig livstids användning. Dessutom är exponeringsvagnen försedd med fyra pivoterade hjul, varav de främre är låsbara. Detta för största säkerhet mot olyckor samt för att snabbt rulla mellan kyl-/torrlager och den valfria uppställningsplatsen – i butiken eller utomhus.

Förutom att hyllplåtarna är galvaniserade så använder vi oss av en mycket stark och lättstädad pulverlack. Godkänd för utomhusbruk på husfasader. Denna kombination betyder att hyllorna inte rostar, vilket i sin tur betyder säkerställande om bästa miljö för varor lastade på denna optimalt funktionella expo.vagn.

Som tillbehör finns:
– toppskylt i storleken ”liggande A3”, dvs. i formatet två stående A4:or, med fästelement och skyddsplast. Monteras utan verktyg
– snittblomshylla med plats för två blomspannar

 

Den komplexa flexibla exponeringsvagnen skapar utrymme för fritt tänkande och intressanta säljande exponeringslösningar. Varför inte exempelvis snittblommor i översta hyllplanet och chokladaskar i övriga. Eller varför inte en kombination av färsk frukt  fika ??  

Data:

B*D*H /cm/
60*55*110 
Hyllstrl. 60×40
Hyllantal 3 st.
Lastkap.  80kg