• 0738 - 10 50 50
  • info@occoinvent.se

OCCOmini

 

OCCOmini*
är den utan konkurrens mest sålda enheten de senaste åtta åren. Vi kan kalla den en ’mellanmodell’. Fördelarna med denna enhet är många. Ett axplock: – den lastar stora volymer sett i relation till den extremt lilla golvyta den kräver. Den är lätt att ställa om i. Lätt att rulla in och ut mellan lager och butik. Enkel att manövrera – behövs inga muskelkarlar. Jättelätt att ladda. Gör sig bra i olika formationer och antal – inne såväl som ute. Extremt lätt att städa ur och hålla högsta hygien i.

Som standard har den fyra hyllramar med fyra galvaniserade hålstansade hyllplåtar. Den heter då ’OCCOmini 4’. Med ytterligare en hylla och en toppskylt bär den namnet ’OCCOmini 5T’. Hyllorna kan anpassas efter höjden på emballaget och den lutning som önskas. Plant eller lutande. För maximal flexibilitet och flertalet användningsområden är konstruktionen överdimensionerad, vilket betyder att den klarar tuffa tag i tuffa miljöer. Samtidigt betyder det att den har lång livslängd och därmed en excellent låg totalkostnad över perioden. Exponeringsvagnen är försedd med fyra pivoterade hjul, varav de främre är låsbara. Detta för största säkerhet mot olyckor bland konsumenter och personalen. Vidare för att snabbt och stabilt kunna rullas mellan kyl-/torrlager och den valfria uppställningsplatsen – i butiken eller utomhus. Chassikonstruktionen är i övrigt densamma som OCCOmacro. 

Förutom att hyllplåtarna är galvaniserade så använder vi oss av en mycket stark och lättstädad pulverlack. Godkänd för utomhusbruk på husfasader. Denna kombination betyder att hyllorna inte rostar, vilket i sin tur betyder säkerställande om bästa miljö för varor lastade på denna optimalt funktionella exponeringsvagn.

 

Som tillbehör finns:

– toppskylt i storleken ”liggande A3”, dvs. i formatet två stående A4:or, med fästelement och skyddsplast. Monteras utan verktyg
– snittblomshylla med plats för två spannar

Den komplexa flexibla exponeringsvagnen skapar utrymme för fritt tänkande och intressanta säljande exponeringslösningar. 

BxDxH  –   60x70x165 cm
Lastkap. 150 kg
Antal hyllor 4 st. std (5 st. extrautr.)
Hyllor strl.  60×40 cm
Hyllorna är indiv. ställbara i lutande eller plant läge (utan verktyg)
Hyllorna är behandlade med mangnelis (10 gånger starkare mot rost). Överdrag med pulverlack klass I
Främre hjulen har totalbroms (100 mm)

 

Exponeringsvagnen på bilden heter OCCOmini 5T och är extrautrustad  –  försedd med ’toppskylt’ och 5 st. hyllplan
Bilder från KVANTUM Helsingborg och MAXI V.Hamnen, Malmö